Đjotiš astrologija

Dobro došli!

Nalazite se na stranicama čija je tema Vedska astrologija ili Đjotiš. Ovdje možete saznati osnovne principe Vedske astrologije, naučiti ponešto o razlici između sideralnog zodijaka (kojeg upotrebljava Vedska astrologija) i tropskog zodijaka (koji je u upotrebi u tzv. zapadnoj astrologiji) i o ostalim temama koje su posebnosti Vedske astrologije. Isto tako možete kontaktirati astrologa i saznati detalje iz vaše natalne karte, popularno znane kao horoskop. Ako želite učiti i sami postati vješti u čitanju horoskopa ne oklijevajte u kontaktiranju i raspitivanju, stojimo Vam na raspolaganju za sve usluge. Astrologija je znanost koju mudri ljudi svih kultura svijeta upotrebljavaju već tisućljećima. Vješt astrolog može čitajući položaje zvijezda saznati gotovo sve. Kao takva, astrologija je moćan instrument koji nam može pomoći u prilikama značajnih (i manje značajnijih) trenutaka u životu.

Vedska astrologija nudi široki repertoar tehnika i alata za određivanje kvalitete određenog trenutka ili razdoblja. Kao što se uobičajeno učini natalna karta za osobu i uzima trenutak rođenja kao sjeme iz kojega se može isčitati cijeli život u detalje začuđujuće preciznosti isto možemo učiniti za bilo koji projekt ili odluku koju u životu donesemo. U odabiranju povoljnih trenutaka za početak bilo kakve aktivnosti (obrazovanja, putovanja, kupnju ili prodaju, pokretanja posla, stupanja u brak ili poslovnu vezu i sve ostalo što si možete zamisliti) pomoći će nam dio Vedske astrologije zvan Muhurta.

Odabiranje partnera (poslovnog ili bračnog) je stvar koja može obilježiti cijeli život, a astrologijom možemo saznati kompatibilnost dvije osobe ili grupe osoba, kompanija ili udruženja bilo kakve vrste. Podjelne karte koje se izrađuju na osnovu izvorne karte daju nam detaljniji uvid u pojedine aspekte. Vremenska razboblja, tzv daše, govore o osobinama pojedinih razboblja. Kombinacije planeta ili yoge, govore više o posebnostima planetarnih položaja. Vedska astrologija je ocean znanja koji se može istraživati unedogled. Koliko god da se trudimo istražiti svaki kutak uvijek ostane neistraženih područja koje su tu i čekaju na nas.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Kontakt