Dnevni osvrt za 14.3.

Ovi dani su energetski zahtjevni; Venera je promijenila znak, jučer je i Mars, a sutra će Sunce. Sve te promjene nam troše mnogo energije pa se treba više posvetiti sebi, regenerirati i obnavljati.
Mjesec je danas u Đješta nakšatri, jednom od najintenzivnijih dijelova zodijaka. Đješta predstavlja vrhunac odgovornosti, ali i visok standard zahtjeva koje postavlja pred obitelj i ljude koje smatra svojima. Znak Škorpiona (u kojem se nalazi Đješta) je izuzetno predan i lojalan, ali isto traži zauzvrat. Tijekom noći će i Mjesec prijeći u sljedeći znak, Strijelac. Prelasci iznova i iznova, ovo je tjedan prelazaka.
Barem je Saturn stabilan u Vodenjaku, ajde, i to je nešto. Pošto dan počinje sa saptami tithijem kojim upravlja Saturn, emotivno možemo biti stabilni pa čak i ako i tu postoje neizvjesnosti; barem je neizvjesnost stalna i na nju možemo računati. Neizvjesnost dolazi od zračnog elementa Vodenjaka u kojem Saturn obitava trenutno.
Bez obzira na sve, najbolje je slijediti svoj osjećaj u srcu, srce nikad ne laže i samo mi znamo što je najbolje za nas, nitko ne može suditi niti nametnuti ono što bi mi trebali, a kamoli morali. Na kraju svih krajeva, srce je sve što nam preostaje jer na koncu svih priča ostanemo sami sa sobom i svojom karmom.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Comments

  • Kontakt