Početna

Astrologija – drevna znanost o zvijezdama

Ta znanost predstavlja izuzetno zanimljiv koncept sudbinske predodređenosti naspram slobode izbora, koncept koji je intrigantan i kontroverzan. Astrologija uzima u obzir i jednu i drugu stranu medalje i otkriva nam objektivnu realnost i mogućnosti koje možemo odabrati svojom slobodnom voljom. Dobivanje odgovora uz pomoć astrološkog znanja zaista može svakome koristiti, bilo u trenucima važnih životnih odluka ili u trenucima pukog informiranja o potencijalima koje posjedujemo.

Na ovoj stranici pronaći ćete načine na koje vam astrologija može pomoći i dati odgovore na pitanja koje tražite. Bez pretjeranog teoretiziranja nudimo vam odgovore u svakoj sferi života i iz svakog kuta gledišta. Informirajte se o tome što astrologija može učiniti za vas ( linkovi gore). Kontaktirajte astrologa i postavite pitanja o detaljima koji vas zanimaju. Za sve astrološke analize koristimo isključivo sistem vedske astrologije, tzv. đjotiš. Ako želite saznati više detalja o đjotišu slijedite linkove u gornjem izborniku.

Želja nam je da svojim trudom pridonesemo kvaliteti vaših života i da vam pružimo mogućnost da iskoristite svoje potencijale za dostizanje maksimalne dobrobiti. Svojim znanjem, profesionalnom i osobnom etikom garantirano ćemo se potruditi dati odgovore i tumačenja svih vaših upita i interesovanja. Mogućnosti astrologije su ogromne. Vješt astrolog može saznati svaki, čak i najmanji, detalj iz života osobe. Iskoristite tu mogućnost… Tražite i naći ćete, kucajte i vrata će se otvoriti…

Vaš astrolog, Dean Valentić

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Kontakt