Godišnji horoskop

Godišnji horoskop

Godišnji horoskop je analiza potencijala i mogućnosti u narednoj godini života osobe. Takav horoskop se može učiniti u posebnim prigodama (početak nove godine, rođendan i sl) i obično je konkretno određen vremenskim trajanjem od jedne godine od nekog datuma do istog datuma sljedeće godine. U đjotiš astrologiji postoje i posebne metode izračuna godišnjih horoskopa. Jedna od tih metoda je tithi praveša karta. Ovaj način možemo nazvati i metodom “lunarnog povratka” jer se početna točka te karte uzima trenutak povratka Mjeseca točno na točku udaljenosti od položaja Sunca koja je postojala u trenutku rođenja osobe. Pri proračunu je bitna udaljenost između Mjeseca i Sunca koja je određena trenutkom rođenja. Ovakva metoda daje mogućnost da precizno odredimo trendove koji će vladati tijekom sljedeće godine života osobe. Kao što je trenutak rođenja bitan i pomoću njega možemo odrediti tijek cijelog života osobe tako je i “lunarni povratak” bitan i kazuje nam o karakteristikama sljedeće godine života osobe.

Pomoću ove metode također možemo odrediti i precizne vremenske periode i kvalitete tih perioda tijekom sljedeće godine. Zato ova metoda nije klasični godišnji horoskop nego posebna metoda izračuna godišnjih potencijala i tendencija. Ova metoda se koristi za period od godinu dana počevši od trenutka povratka Mjeseca. Osim ove metode postoji i metoga “solarnog povratka” (surja praveša čakra). Ova metoda nam također može dati uvide u zdravstveno stanje, odnose, posao, sreću, duhovnost i ostale detalje. Uz sve ovo postoji i klasična analiza tranzita planeta i sistema vremenskih perioda koji nam daje detaljne i precizne odgovore iz mnogih područja života. Analiza tranzita i vremenskih perioda može se upotrijebiti u bilo koje doba godine i takav se godišnji horoskop može izraditi bez obzira na početak nove godine, rođendan ili solarni ili lunarni povratak. Više o periodima možete pročitati na ovoj stranici, a podrobnije o sistemima vremenskih perioda u đjotišu pročitajte ovdje.

Za sva pitanja i informacije o izradi godišnjeg horoskopa slobodno se obratite astrologu na na e-mail: valenticdean@gmail.com ili telefon: 099 3457910.

Vaš astrolog, Dean Valentić

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Kontakt