Poslovni – financijski horoskop

Poslovni – financijski horoskop

Poslovni horoskop je pregled vaših poslovnih sposobnosti i mogućnosti. Isto tako on predstavlja uvid u sadašnje poslovno stanje i potencijale koje nam donosi budućnost. Ovakav horoskop je ustvari analiza natalne karte gdje se posebno koncentriramo na posao i karijeru. Pri donošenju bilo kojeg zaključka baziranog na astrološkom znanju potrebno je uzeti u obzir natalnu kartu i njene zaključke u cijelosti. jedino cjeloviti pristup može dati potpune uvide i naravno cjelovite odgovore. U ovoj analizi objašnjene su karakteristike planetarnih položaja kroz kontekst aktivnosti kojima se osoba bavi odnosno posla ili karijere. Tako dobivamo horoskop viđen kroz filter aktivnosti kojima se osoba izdržava, odnosno posla i karijere. Takvo znanje korisno je kako za one koji traže svoje mjesto u poslovnom smislu tako i za one koji teže usavršavanju svojih poslovnih mogućnosti i koji žele dobiti više uvida u svoje potencijale.

Isto tako ova analiza korisna je i za poslodavce i poduzetnike koji žele bolje poslovno upoznati svoje zaposlenike ili partnere. U svakom slučaju ovaj horoskop je isplativa investicija. Poslovni horoskop nam također daje uvide u buduće periode i mogućnost kretanja poslovnih aktivnosti do 10-tak godina unaprijed. A to je svakako vrlo bitno pri donošenju važnih poslovnih odluka, stupanju u investicije ili zaduživanja i sl. Iz ovakve analize možete saznati koje aktivnosti vam mogu donijeti financijsku dobit, a koje vam mogu donijeti gubitak. Saznati ćete svoje urođene talente kao i sposobnosti koje možete razvijeti u ovom životu. Odrediti će se i vaša prirodna aktivnost te njene osobine. Osim toga postoji i mnogo detalja poput toga da li se bolje snalazite kao poduzetnik ili zaposlenik, kakav će vam biti odnos sa nadređenima ili podređenima, gdje su dobre, a gdje malo manje dobre strane i kako poboljšati općenitu poslovnu situaciju trenutno, a i ubuduće.

Za sva pitanja u vezi izrade poslovnog horoskopa obratite se direktno astrologu na na e-mail: valenticdean@gmail.com ili telefon: 099 3457910.

Vaš astrolog, Dean Valentić

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Kontakt