Analiza natalne karte

Analiza natalne karte

Terminom natalna karta nazivamo zapis točnih položaja planeta na nebeskom svodu u trenutku rođenja osobe. Taj trenutak predstavlja početak života osobe i smatramo ga “sjemenom”, odnosno pokazateljem potencijalne energije koju osoba donosi u novi, tek započeti život. Zbog toga je pri izradi natalne karte neophodno imati što točnije vrijeme (sat i minutu) i mjesto rođenja. U natalnoj karti je zapisano sve, svi podaci i detalji od početka do kraja života pa čak i ono što je prethodilo rođenju i što će doći nakon smrti. Analiza natalne karte obuhvaća detaljno tumačenje položaja svih planeta i ostalih važnih točaka u horoskopu, objašnjenje svih aspekata života i karaktera osobe (npr. partnerstva/ljubav, sreća, posao/karijera, zdravlje, financije i ostalo). Uz tumačenja daju se i savjeti na koje načine uravnotežiti energije koje su u mogućem disbalansu.

Kroz položaje planeta možemo vidjeti pozitivne i negativne strane karaktera i sklonosti ka lošim, ali i dobrim navikama. Isto tako možemo vidjeti kako smanjiti negativnosti i povećati pozitivnosti. Analiza na ovaj način znaći da astrolog osobno tumači svaki posebni položaj i uzima u obzir kartu u cijelosti i ne izostavlja niti jedan dio i pojedinost iz vida. Takvo čitanje je potpuno jedinstveno i primjenjivo samo na osobu kojoj je čitanje upućeno. Dakle, ovo je u potpunosti osoban horoskop. Na taj način ova analiza pruža objektivan uvid u mogućnosti promjene života na bolje i daje nam opširan i životno bitan odgovor na pitanje kako unaprijediti život i iskoristiti ono dobro što imamo. U analizi ćemo identificirati slabe točke osobnosti, ali i dobre koje se na odgovarajući način mogu istaknuti.

Sve je to u našoj moći i dato nam je na raspolaganje i korištenje. Osim toga analiza natalne karte daje nam i uvide u karakteristike trenutnog perioda i perioda u budućnosti (do desetak godina unaprijed). To obuhvaća analizu trenutnih tranzita i planetarnih i znakovnih perioda koji se koriste u vedskoj astrologiji. Na taj način dobivamo znanje o trendovima koji trenutno vladaju i koji će vladati u budućnosti, a sve je to primjenjivo samo na osobu čiju kartu tumačimo. Analiza je dakle, potpuno jedinstvena i osobna skica života individue. Analizu natalne karte možete dobiti u pisanom formatu poštom ili e-mailom. Potrebni podaci za izradu analize su ime i prezime osobe, datum, sat i minuta rođenja te mjesto rođenja.

Za sve upite i detalje kontaktirajte astrologa na na e-mail: valenticdean@gmail.com ili telefon: 099 3457910.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Kontakt