Izbor vremena – muhurta

Izbor vremena – muhurta

Rođenjem osobe započinje njen život. Taj poseban trenutak uzima se kao trenutak pomoću kojega možemo isčitati tijek cijelog života te osobe. Položaj planeta i ostalih nebeskih tijela i pojmova u trenutku rođenja opisuje kompletan život te osobe. Vješti astrolozi mogu vidjeti sićušne detalje, uzroke i posljedice naših djela u sadašnjosti, prošlosti i budućnosti. Trenutak početka života dakle ima toliku važnost da ga uzimamo kao “sjeme” koje sadrži potencijal cijelog života. Na sličan način, svaka aktivnost, projekt, plan, pothvat ili bilo što sličnoga što u životu želimo poduzeti ima trenutak svog početka. Taj trenutak započinjanja nekog važnog projekta ili bilo čega drugoga možemo uzeti kao kartu tog projekta i odmah predvidjeti njegovu budučnost i uspješnost. Analiza perioda, između ostalog, obuhvaća određivanje kvalitete određenog perioda.

Astrologija može odrediti osobine trenutnog perioda i predvidjeti kako će se sadašnje stanje razvijati u budućnosti. Ovakav alat nam omogućava predviđanje uspješnosti bilo kojeg projekta. Ako poznajemo osobine nekog trenutka ili vremenskog perioda poznavati ćemo i ishod svega što je u tom trenutku započeto. Zato astrologija preporuča da se prije započinjanja bilo kojeg važnog projekta ili plana u životu posavjetujemo sa astrologom koji nam može preporučiti povoljan trenutak za započinjanje projekta koji će obezbjediti sigurnu uspješnost projekta. Za projekte koji su več započeti možemo odrediti njihovu “sudbinu” (pod uvjetom da znamo točno vrijeme početka projekta). Ovakva analiza je veoma korisna i praktična u svakom aspektu života. U današnje doba smo često u prilici donositi odluke, a da ne možemo biti baš sigurni u povoljan ishod našeg odabira.

Ako se radi o većim projektima u životu ishod može promijeniti tijek cijelog života i igrati ogromnu ulogu u životu pojedinca. Bilo da se radi o poslovnim projektima, investicijama ili zaduživanju, edukaciji, stupanju u partnerstvo (bračno ili poslovno) ili poslovnom putovanju svakako je korisno uzeti u obzir ovo oruđe i pomoći si njime. Partnerstva su sa ovog aspekta vrlo zanimljiva. Astrološkim alatima možemo odrediti koliko će koje partnerstvo biti uspješno. Možemo odrediti detalje poput dugovječnosti, vitalnosti, harmonije odnosa i snage privlačnosti, odnosno moći udruživanja koja postoji u partnerstvu započetom u određenom trenutku.

Možemo isto tako odrediti ako kroz buduće partnerstvo postoji bilo kakav dug iz prošlosti koji dolazi na naplatu ili se radi jednostavno o dobrim zaslugama iz prošlosti koje nam dolaze na uživanje (o tome govori koncept karme). Zato za sva važne kontakte birajte vrijeme stupanja u kontakt (ako možete) jer je ono bitno.

Za sve upite i detalje kontaktirajte astrologa na na e-mail: valenticdean@gmail.com ili telefon: 099 3457910.

Vaš astrolog, Dean Valentić

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Kontakt