Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop obuhvaća analizu planetarnih položaja i ostalih značajki natalne karte koji nam posebno govore o ljubavi i partnerstvima. Iz natalne karte osobe vješt astrolog može vidjeti gotovo sve pa tako možemo saznati i mnoge detalje o partnerstvima i ljubavima osobe. Tradicionalno iz značajki sedme kuće može se donijeti mnogo zaključaka o partnerstvima osobe. Položaj Venere također govori mnogo o ljubavi jer Venera je poznata kao planeta ljubavi, užitaka i zadovoljstava, a položaj Marsa govori nam o strasti osobe. Đjotiš astrologija također posjeduje tehnike kojima možemo dodatno proširiti razumijevanje o partnerstvima i saznati detaljne podatke o braku, ljubavi i partneru. U okviru ove stranice ne želimo ulaziti u tehničke detalje svake tehnike posebno, ali možemo navesti da se uz pomoć arudha sedme i dvanaeste kuće mogu vidjeti potencijali za ostvarivanje duboke i intimne veze i ostalih detalja veze koje osoba može ostvariti.

Zatim, iz navamša podjelne karte možemo saznati mnogo o partneru i njegovim karakteristikama, a i o općenitom održavanju braka. Iz saptamša podjelne karte možemo izvući zaključke o djeci koja dolaze kao rezultat partnerstva, odnosno braka. U ovom kontekstu je posebno zanimljiva i analiza partnerske kompatibilnosti (ili usporedni horoskop) koja nam daje odgovore o međusobnoj slaganju partnera. O analizi kompatibilnosti možete više pročitati ovdje.

Na taj način, analizirajući sve potrebne detalje, ljubavni horoskop pruža nam uvid u sve potencijale ostvarivanja ljubavnih i bračnih veza i načina funkcioniranja osobe unutar tih veza. Shvaćanjem tih uvida i otvaranju vrata razumijevanju svojih, a i partnerovih potencijala i mogućnosti svakako možemo pomoći i unaprijediti kvalitetu svojeg ljubavnog, partnerskog/bračnog, a i općenitog života. Za izradu ljubavnog horoskopa potrebni su isti detalji kao i za izradu ostalih horoskopa: datum i vrijeme rođenja (sat i minuta) te mjesto rođenja.

Za sva pitanja u vezi ljubavnog horoskopa obratite se direktno astrologu na na e-mail: valenticdean@gmail.com ili telefon: 099 3457910.

Vaš astrolog, Dean Valentić

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Kontakt