Odgovori na pitanja – prašna

Odgovori na pitanja – prašna

Konzultacije sa astrologom mogu biti vrlo vrijedan izvor informacija. Za razliku od pisanog medija usmena konzultacija, koja predstavlja dvosmjernu komunikaciju, može dati obilje informacija koje nije moguće dobiti samo u jednosmjernoj vrsti komunikacije. Zato je svakako preporučljivo iskoristiti priliku i dobiti odgovor na pitanja “iz prve ruke”, odnosno direktno od astrologa. Astrologija je znanost koja nam daje odgovore. To nije skrivena tajna, ezoterična mistika ili nešto slično. To je jednostavna činjenica koja govori o tome da su svi odgovori upravo nadohvat ruke. Osoba koja zna i može prisluhnuti moći će ćuti i prihvatiti odgovor onda kada je to potrebno. Vrlo često nam se desi da prođemo pokraj rješenja i odgovora na naša pitanja i ne uspijemo prepoznati ga. Isto tako često se dešava da pitanja postavljamo na neodgovarajuće načine.

Na taj način ostajemo uskraćeni za dragocjene informacije koje su odgovori na ono što je potrebno učiniti u određenim okolnostima. Astrologija je znanost koja je čovjeku predana sa “viših” nivoa. Možemo reći da je astrologija “božanski jezik”. Planetarnim položajima i kretanjima upravlja uzvišena inteligencija koja je iznad shvaćanja uma i intelekta ljudskih bića. Vješt astrolog može služiti kao prevodioc ovog “božanskog jezika” i prenijeti poruke koje dolaze sa razina koje ne možemo pojmiti. Zato je dužnost astrologa izuzetno odgovorna i svaki iskreni astrolog je svjestan svoje uloge i vrlo ozbiljno prihvaća položaj tumača simbola zvjezdanih položaja. Kao što vještina astrologa određuje kvalitetu odgovora kojeg ćete dobiti tako i vještina “pitaoca” ili osobe koja postavlja pitanje može predstavljati ključan faktor u konzultaciji ili procesu dobivanja odgovora.

Postoji izreka koja govori da ako pitamo dobiti ćemo odgovor. Ako tražimo pronaći ćemo i ako kucamo otvoriti će nam se vrata. To su sve važne istine koje su izrečene vrlo jednostavnim i prihvatljivim riječnikom. Iz njih zaključujemo da su svi odgovori već pred nama samo treba postaviti pitanje; u pravo vrijeme, na pravom mjestu i naravno pravoj osobi. Kada osoba postavi pitanje otvara vrata rješenju tog pitanja i postaje osposobljena da dobije odgovor. To je zakon prirode koji nikada ne iznevjeri. Odgovori se mogu dobiti na razne načine, a jedan od njih je upravo opisan;postavljanjem pitanja pravoj osobi u pravo vrijeme i na pravom mjestu. Proces dobivanja odgovora je tako već započet i od konačnog rezultata dijeli vas samo sposobnost slušanja i prihvaćanja informacija. Astrolog kao prevodioc “božanskog jezika” u tom slučaju služi kao medij ili kanal kroz koji dobijate zadovoljenje vaše težnje za odgovorom.

Riječi koje će vam osposobljeni astrolog uputiti od izuzetnog su značaja za rješavanje vašeg pitanja. Svaka rečenica može biti duboka i puna skrivenog smisla. To mogu biti često i vrlo jednostavne činjenice kojih ste vjerojatno i sami svjesni, ali možda ne u tolikoj mjeri da uspijete razriješiti okolnosti na odgovarajući način. I upravo u dvosmjernoj komunikaciji sa astrologom, u vašem traženju odgovora, postavljanju pitanja i želji da dobijete rješenje, možete dobiti pouke i uvide koje mogu sadržati sjeme promjene vašeg života na bolje. Zato svakako iskoristite priliku da se konzultirate sa astrologom koji će vam pomoći da razumijete “božanski jezik” zvijezda. Zatražite odgovor i dobiti ćete ga. To je dar koji je dat cijelom čovječanstvu i treba ga koristiti. Konzultacije su moguće na osobnom sastanku sa astrologom, a danas u informatičkom dobu i telefonski ili e-mailom.

Za sva pitanja u vezi sa konzultacijama obratite se direktno astrologu na na e-mail: valenticdean@gmail.com ili telefon: 099 3457910.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Kontakt