Partnerska kompatibilnost

Partnerska kompatibilnost

Odnos koji se bazira na obostranom zadovoljstvu, razumijevanju i ljubavi, a ako govorimo o poslu i na poslovnoj uspješnosti, je ono čemu svi težimo. No, ostvariti ravnotežu nije uvijek lako. Astrologija može pomoći u tome. Znati kakve su potrebe partnera, kakve su njegove istinske osobine i što naš partner očekuje od veze ili partnerstva, kako nas vidi i doživljava, razumijevanje je na osnovu kojega izgrađujemo odnos dubokog poštovanja, ljubavi i suradnje. Izrada analize kompatibilnosti daje nam mnoge odgovore. Ona može poslužiti kao “ogledalo” našeg odnosa u kojem možemo u svakom trenutku ugledati pravu sliku čak i kad smo ograničeni subjektivnim okolnostima i činjenicama. Smisao analize kompatibilnosti dakle nije samo i isključivo zadovoljenje čiste radoznalosti nego partnerima pruža mogućnost dubljeg i objektivnog razumijevanja osobnosti, navika i uvjetovanosti partnera sa kojim smo se zavjetovali ili ćemo se zavjetovati na djeljenje dobrog i lošeg u životu.

Dakle, i ovako apstraktnu znanost poput astrologije možemo vrlo ekonomično i praktično upotrijebiti. To je dar koji nam se pruža. Uzevši u obzir osobine obje polovice para posebno i individualno možemo odrediti dugoročni potencijal i efekt spajanja te dvije polovice. Ovakva analiza je korisna u ljubavnim partnerstvima, u braku, ali i pogotovo u poslovnim partnerstvima. “Ispitati situaciju” prije donošenja važne odluke nije na odmet. Znati mogućnosti i smjerove u kojima se suradnja može kretati i što dugoročno možemo čekivati je svakako dobra investicija. Svatko od nas nosi sa sobom svoje prednosti i mane, svoje pluseve i minuse. To je činjenica i na kraju krajeva predstavlja sporednu i manje važnu temu za nas trenutno. Ono što je bitno je što će osoba učiniti, sada i ovdje, kako bi u najvećoj mogućoj mjeri uravnotežila svoje pluseve i minuse.

Što je potrebno učiniti da iz “ponuđenog materijala” izvučemo maksimalnu iskoristivost? Ako želite pobliže pogledati što sve jedna analiza kompatibilnosti može sadržati (kratak primjer analize kompatibilnosti) slijedite sljedeći link: Primjer analize kompatibilnosti. Da bi se izradila analiza kompatibilnosti potrebno je znati podatke o rođenju oba partnera; datum, sat i minuta i mjesto rođenja. Ukoliko su neki od ovih podataka nepoznati može se izraditi “gruba” analiza koja će nam također dati odgovore, ali ograničene.

Za sve upite i detalje kontaktirajte astrologa na na e-mail: valenticdean@gmail.com ili telefon: 099 3457910.

Vaš astrolog, Dean Valentić

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Kontakt