2022

Na početku nove kalendarske godine želim nam svima snagu i smjelost Marsa, ogromno skladište energije koje ćemo upotrijebiti za regeneraciju i obnovu na svim područjima života, svjesno i nesvjesno.
Neka nam Ketu podari sposobnost da poput feniksa izrastemo iznad svih grešaka naše prošlosti, uzdignemo se bolji i ljepši te potpuno slobodni od spona koje nas vuku unazad ili na dole.
Zajedno nek’ nam daju blagoslove kojima ćemo razabrati laž od istine, svjetlo od tame ili iluziju od stvarnosti te se usuditi napraviti potrebne preokrete u shvaćanju svijeta i naše uloge u njemu.
Venera nas blagoslivlja sposobnošću da shvatimo što je istinska ljubav, lišena sveg površnog i privremenog sjaja, ljubav samo zbog ljubavi. Nek’ se u sljedećoj godini pokrene ljubav koja je istinska i prava.
A Saturn se zanima samo za istinu u riječima i djelima. Istina je najvrjednija iako je ponekad i najteža. Saturn nek’ nam podari odgovornosti da budemo iskreni uvijek i svugdje.
Jupiter, nebeski Guru, daje nam mir u srcu i duši, sjaji u domu i obitelji, osigurava temelj istinskog zadovoljstva i samopouzdanja kroz znanje o samom sebi i usklađenosti u dharmi, pravednosti i moralu u odnosima. Jupiter je mudrac koji nam donosi lijek u sljedećoj godini.
Merkur je najinteligentniji učenik i u sljedećoj godini nas daruje pametnim izborima u korištenju svih resursa i sposobnošću komunikacije kojom spajamo nespojivo, pronalazimo mostove, upoznajemo nepoznato i počinjemo voljeti ono ili one koje smo nekoć mrzili.
Rahu nek’ nam podari ravnotežu u odnosima i ostvarenju želja, neka vlada balans u težnjama i tendencijama na putu prema boljoj budućnosti. Molimo Rahua za inteligenciju uz pomoć koje bivamo svjesni pravilnog usmjerenja naših želja.
Mjesec nek’ nas izvlači ove godine iz rupa u koje smo neželjeno upali i našli se u vrtlozima mentalnog nemira i emotivnog nezadovoljstva. Okrugla, sjajna, vodena i srebrna Luna daje nam sposobnost prilagodbe i prianjanja na ono što nas liječi i uzdiže iz okolnosti napetosti i stresa.
Sunce je kralj koji se brine za naš opstanak i daje nam resurse koje koristimo za život. Zato zahvalnost Suncu, Suryi. On je duša svih duša koja obasjava tamu i raspršuje neznanje. Sunce nek’ nam donese znanje o duhu, nek’ odagna tamu u srcima i otvori nebo u očima, prosvijetli zahvalnošću za sve darove koje koristimo i uživamo.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Comments

  • Kontakt