Dnevni osvrt 14. 6.

Tijekom dana se stvari mijenjaju pa onako kako dan počne ne mora i završiti. Na primjer danas počinje kao ekadaši, a završava kao dvadaši; nakšatra će se promijeniti iz Ašvini u Bharani, a ponekad se događa da i planete mijenjaju znakove, a danas to nije slučaj.
Uglavnom, današnji dan je dobar za post (ekadaši), Mjesec je u konjunkciji sa Jupiterom što daje optimizam, ali konjunkcija s Rahuom uznemiruje i izaziva, stvara provokacije raznih vrsta. Preživjeti ćemo i to.
Događaji koje opisujem se ne događaju svima na isti način. Na primjer trenutna konjunkcija Venere i Marsa općenito izaziva sukob muškog i ženskog principa, poput nekog nadmetanja i prepucavanja dvije suprotstavljene energije koje su opozitno različite i nespojive, ali se ipak nadopunjavaju i njihov spoj daje vrlo plodne rezultate. Ako vam je takva konjunkcija u tranzitu kroz šestu kuću natalne karte mogli bi imati sukobe u odnosima, posvađati se sa partnerom ili partnericom, ako vam je u desetoj kući onda je nadmetanje u poslu pa pripazite na odnose sa suprotnim spolom, šefovima, strankama, a ako je u drugoj kući obratite pažnju na financije i odluke tog tipa. Za svakoga drugačije, nismo svi isti i ne dešavaju se svima iste stvari u istom trenutku. Zato je pisanje općenitih horoskopa vrlo nezahvalno i ponekad izgleda kao da se priča iz nekog romana koji veze nema sa stvarnošću. Samo neke nabacane poante iz kojih je teško razaznati što se stvarno događa i zašto. Zato je najbolja metoda i način tumačiti konkretni osobni horoskop i razumjeti tranzite i periode usklađeno sa svojim jedinstvenim horoskopom.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Comments

  • Kontakt